Elektrische auto opladen bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is niet alleen een plek waar sprookjes tot leven komen, maar ook een bestemming die met de tijd meegaat en duurzaamheid omarmt. Voor bezoekers die de magie van Disney willen ervaren met een elektrische auto, biedt het resort verschillende oplaadmogelijkheden. Hier vind je alle informatie over het opladen van je elektrische voertuig (EV) tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs.

Zijn er laadpalen bij parking?

Ja, Disneyland Parijs biedt oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s op hun parkeerterreinen. Deze faciliteit maakt het gemakkelijk voor EV-bestuurders om hun voertuigen op te laden terwijl ze genieten van hun tijd in de parken. De laadstations bevinden zich op het bezoekersparkeerterrein, dicht bij de ingang van de parken, wat betekent dat je niet ver hoeft te lopen om van en naar je auto te gaan.

Het aantal laadpunten blijft groeien naarmate de vraag toeneemt, dus Disneyland Parijs werkt continu aan uitbreiding van deze dienst. Het wordt echter aanbevolen om voor vertrek de beschikbaarheid en eventuele updates over de laadinfrastructuur te controleren.

Zijn er Laadpalen bij de Disney Hotels?

Verschillende Disney Hotels bieden ook laadstations voor elektrische auto’s, waardoor gasten die in deze hotels verblijven, het gemak hebben hun voertuigen ‘s nachts of wanneer ze maar willen op te laden. Deze service zorgt voor een zorgeloze ervaring, wetende dat je EV opgeladen en klaar voor gebruik zal zijn wanneer je het nodig hebt.

De beschikbaarheid van laadstations kan variëren afhankelijk van het hotel, dus het is een goed idee om dit direct bij het hotel na te gaan bij het boeken van je verblijf. Zo kun je plannen maken en eventueel een laadplek reserveren als de service op basis van reservering werkt.

Bij volgende Disney hotels kan je (elektriche) gratis auto opladen:

Bij Hotel Santa Fe zijn er een publieke laadpalen.

Tips voor het Opladen van je Elektrische Auto bij Disneyland Parijs:

  • Plan Vooruit: Controleer de beschikbaarheid van laadpunten zowel op de parkeerterreinen als bij de hotels voorafgaand aan je bezoek.
  • Vroege Aankomst: Kom vroeg aan om de beste kans te hebben een beschikbare laadpaal te vinden, vooral tijdens piekbezoektijden.
  • Breng je Eigen Kabel Mee: Zorg dat je een compatibele laadkabel bij je hebt voor het type laadpunt dat wordt aangeboden.
  • Houd Rekening met Anderen: Zodra je EV volledig is opgeladen, overweeg dan om deze te verplaatsen zodat anderen ook gebruik kunnen maken van de laadpaal.

Disneyland Parijs zet stappen naar een groenere toekomst door het faciliteren van elektrisch rijden. Met de toenemende beschikbaarheid van laadpunten, kunnen EV-bestuurders nu met een gerust hart naar het resort reizen, wetende dat hun laadbehoeften worden gedekt. Dit is slechts een van de vele manieren waarop Disneyland Parijs zijn toewijding aan duurzaamheid en een betere toekomst toont.