Adres Disneyland Parijs

Als expert in alle dingen die met Disneyland Parijs te maken hebben, wil ik je graag voorzien van de essentiële informatie om je bezoek aan dit magische koninkrijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, inclusief hoe je er kunt komen. Disneyland Parijs is niet alleen een plek van ongekende vreugde en avontuur maar ook gemakkelijk bereikbaar, ongeacht je vertrekpunt.

Adres Disneyland Parijs

Disneyland Parijs
Boulevard du Parc
Avenue Paul Seramy
77700 Serris / Magny le hongre
Frankrijk

Disneyland Parijs bevindt zich in het hart van Marne-la-Vallée, een schilderachtige locatie ten oosten van de Franse hoofdstad. Dit betoverende resort wacht op je op slechts 32 km afstand van Parijs, waardoor het een perfecte uitstap is voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers.

Adres voor je Navigatiesysteem

Voor diegenen die de reis met de auto ondernemen, is het invoeren van het juiste adres in je navigatiesysteem cruciaal. Gebruik Boulevard de Parc, 77700 Coupvray, Frankrijk, om rechtstreeks naar de parkeerplaatsen van de parken geleid te worden. Dit zorgt ervoor dat je zonder omwegen je bestemming bereikt.

Openbaar Vervoer: Een Naadloze Ervaring

Voor gasten die de voorkeur geven aan openbaar vervoer, biedt Disneyland Parijs een naadloze verbinding. Het resort is uitzonderlijk goed verbonden met zowel de stad Parijs als de belangrijkste internationale luchthavens:

  • Vanuit Parijs: Neem de RER A-trein richting Marne-la-Vallée/Chessy. Deze reis duurt ongeveer 35 minuten vanaf het centrum van Parijs. De trein stopt vlak voor de ingangen van de parken en het Disney Village, waardoor het een ideale optie is voor dagbezoekers of gasten die in de stad verblijven.
  • Vanaf Charles de Gaulle en Orly Luchthavens: Er zijn regelmatige shuttlebusdiensten beschikbaar die bezoekers direct naar het hart van Disneyland Parijs brengen. Deze bussen bieden een comfortabele en zorgeloze manier om je avontuur te beginnen.

Parkeren bij Disneyland Parijs

Bezoekers die met de auto komen, zullen blij zijn te horen dat er ruime parkeergelegenheid beschikbaar is bij het resort. De parkeerplaatsen zijn ontworpen om je zo dicht mogelijk bij de magie te brengen, met speciale gebieden voor personenauto’s, campers, en bussen. Houd er rekening mee dat er parkeerkosten van toepassing zijn, wat een extra overweging is bij het plannen van je bezoek.

Bereikbaarheid voor Iedereen

Disneyland Parijs streeft ernaar om een magische ervaring te bieden voor alle gasten, inclusief diegenen met beperkte mobiliteit. Het resort is volledig uitgerust om een toegankelijke en plezierige ervaring voor iedereen te garanderen.

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een avontuur dat begint vanaf het moment dat je je reis plant. Met deze praktische informatie ben je goed voorbereid om zonder stress aan je magische uitje te beginnen. Of je nu uit de nabije omgeving komt of van verder weg reist, Disneyland Parijs heet je welkom met open armen en een belofte van onvergetelijke herinneringen.