Voordelen overnachten in een Disney hotel

Disneyland Parijs is niet alleen een bestemming voor magische avonturen maar ook een plek waar dromen werkelijkheid worden. Een bezoek aan dit paradijs wordt nog betoverender wanneer je besluit te overnachten in een van de Disneyland Parijs hotels. Naast de pure nabijheid van de parken, bieden deze accommodaties een reeks exclusieve voordelen die je Disney-ervaring naar een hoger niveau tillen. Laten we eens duiken in de voordelen van het verblijven in een Disneyland Parijs hotel.

Toegang tot Beide Parken

Gasten van Disneyland Parijs hotels genieten van het voordeel dat ze gemakkelijk toegang hebben tot beide themaparken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Dit betekent dat je meer tijd kunt doorbrengen met het ontdekken van attracties en minder tijd kwijt bent aan reizen naar de parken.

Gratis Parking

Normaal gesproken kost parkeren bij Disneyland Parijs je rond de 30 euro per dag. Gasten van de officiële hotels besparen deze kosten, omdat gratis parkeergelegenheid bij de overnachtingsprijs is inbegrepen. Dit is niet alleen een financieel voordeel, maar ook een gemak, omdat je directe toegang hebt tot je auto wanneer je die nodig hebt.

Extra Magic Time

Misschien wel een van de meest geliefde voordelen is de Extra Magic Time, waarbij hotelgasten eerder toegang krijgen tot de parken. Dit betekent dat je sommige attracties kunt ervaren zonder de lange wachtrijen, en de magie van Disney in een meer ontspannen omgeving kunt beleven.

Dicht bij de Parken

De nabijheid van de hotels tot de parken is een onmiskenbaar voordeel, waardoor je meer flexibiliteit hebt in hoe je je dag plant. Je kunt gemakkelijk terugkeren naar je hotel voor een pauze of om snel iets op te halen, zonder kostbare tijd te verliezen.

Gratis Shuttle Service

Voor de hotels die niet op loopafstand liggen, biedt Disneyland Parijs een gratis shuttle service. Deze bussen rijden regelmatig tussen de hotels en de parken, wat een naadloze ervaring garandeert van begin tot eind.

Ontmoet Disney Figuren in het Hotel

Een unieke ervaring die je alleen kunt beleven als gast van een Disneyland hotel, is de kans om Disney-figuren te ontmoeten zonder de parken in te gaan. Deze meet-and-greets vinden plaats in de hotels zelf, wat zorgt voor een intiemere en vaak minder drukke ontmoeting dan in de parken.

Lees meer over Disney figuren ontmoeten >

Flexibele Boekingsvoorwaarden

Disneyland Parijs hotels bieden flexibele boekingsvoorwaarden, wat betekent dat je met meer vertrouwen kunt plannen. Het leven is onvoorspelbaar, en de mogelijkheid om je plannen aan te passen zonder zware financiële gevolgen is een geruststellende gedachte.

Geen Boekingskosten

Bij het reserveren van een kamer in een Disneyland Parijs hotel worden er geen extra boekingskosten in rekening gebracht. Dit transparante prijsbeleid maakt het eenvoudiger om je budget te plannen en te beheren.