Ontmoet je favoriete Disney Figuren in Disneyland Parijs

Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder een ontmoeting met je favoriete Disney figuren. Van spontane ontmoetingen tot geplande meet-and-greets en diners waarbij de personages aanschuiven, er zijn talloze manieren om magische momenten te beleven met de iconen die je uit films en verhalen kent. Laten we eens duiken in de wereld van Disney figuren ontmoeten in Disneyland Parijs.

Ontdek hoe je goedkoop naar Disneyland Parijs kunt gaan >

Waar je ze kunt zien in de Disney parken

1. Meet-and-Greet Locaties

Disneyland Park en Walt Disney Studios Park hebben beide specifieke locaties waar je Disney figuren kunt ontmoeten. Deze locaties veranderen regelmatig, dus het is aan te raden om bij aankomst de Disneyland Paris app te raadplegen voor de meest actuele informatie. Enkele populaire spots zijn:

 • Princess Pavilion: Hier kun je verschillende Disney prinsessen ontmoeten. De wachttijden kunnen variëren, dus kom vroeg als je een specifieke prinses wilt zien.
 • Meet Mickey Mouse: Bezoek Mickey’s theater in Fantasyland om de beroemdste muis ter wereld te ontmoeten.

2. Parades en Shows

Tijdens parades en shows verschijnen veel Disney figuren, waardoor je de kans krijgt om ze te zien zonder in de rij te hoeven staan. Hoewel je ze misschien niet persoonlijk kunt ontmoeten, bieden deze paradaes fantastische fotomomenten.

In je Disney hotel

Gasten van Disney hotels hebben het voordeel dat ze soms Disney figuren kunnen ontmoeten in hun hotel. Deze ontmoetingen zijn exclusief voor hotelgasten, wat de ervaring nog specialer maakt. De beschikbaarheid en frequentie kunnen variëren, dus controleer de actuele mogelijkheden tijdens je verblijf.

Welke Disney Figuren Kan Je Ontmoeten?

Het aanbod van Disney figuren die je kunt ontmoeten in Disneyland Parijs varieert, maar enkele vaste favorieten zijn:

 • Klassiekers: Mickey en Minnie Mouse, Donald en Daisy Duck, Goofy en Pluto.
 • Prinsessen: Sneeuwwitje, Assepoester, Belle, Ariel, en meer.
 • Pixar: Woody en Buzz Lightyear uit Toy Story, personages uit Cars.
 • Superhelden: Met de opening van het Marvel themagebied kun je ook Marvel-helden zoals Spider-Man ontmoeten.

Eten met Disney Figuren

Een unieke manier om Disney figuren te ontmoeten, is door te dineren in een van de restaurants waar ze langs de tafels komen. Dit biedt een intieme setting om foto’s te maken en interactie te hebben met de personages. Opties zijn onder andere:

 • Auberge de Cendrillon: Een sprookjesachtige ervaring in Fantasyland waar je dineert met Disney prinsessen.
 • Café Mickey: Gelegen in Disney Village, waar je kunt genieten van een maaltijd in het gezelschap van Mickey en vrienden.

Ontdek meer over Eten met Disney Figuren in Disneyland Paris >

Tips voor het Ontmoeten van Disney Figuren

 • Download de Disneyland Paris app: De app biedt actuele informatie over waar en wanneer je Disney figuren kunt ontmoeten.
 • Kom vroeg of laat: De wachttijden voor populaire figuren kunnen lang zijn. Plan je bezoek vroeg in de ochtend of later op de avond voor een kortere wachttijd.
 • Wees geduldig en flexibel: Soms kunnen de tijden en locaties van meet-and-greets veranderen. Houd een open planning en geniet van de magie die op je pad komt.

Het ontmoeten van Disney figuren in Disneyland Parijs is een onvergetelijke ervaring die de magie van Disney tot leven brengt. Of je nu droomt van een knuffel van Mickey Mouse, een handtekening van een prinses, of een selfie met Spider-Man, er zijn volop kansen om herinneringen te maken die je voor altijd zult koesteren.

Plaats een reactie