Halloween in Disneyland Parijs 2024

Halloween in Disneyland Parijs is één van de populairste periodes van Disneyland Parijs en trekt bezoekers van over de hele wereld aan. Voor Halloween transformeert het park in een betoverende wereld vol griezelig plezier, speciale evenementen, en thematische decoraties. Van angstaanjagende attracties tot ontmoetingen met je favoriete personages in Halloween-kostuums.

Wanneer Halloween in Disneyland Parijs?

De Magische Halloween periode in Disneyland Parijs vindt meestal plaats van begin oktober tot begin november. De exacte data kunnen elk jaar veranderen. Gedurende deze periode wordt het park elke dag ondergedompeld in de Halloween-sfeer, met hoogtepunten tijdens de weekenden en op 31 oktober zelf.

Disney Halloween Festival in 2024: 1 oktober tot 3 november 2024

Wat Mag Je Verwachten?

Thematische Decoraties

Van Main Street, U.S.A. tot het Sleeping Beauty Castle, het park kleedt zich aan in de meest indrukwekkende Halloween-decoraties. Pompoenen, griezelige lantaarns en herfstbladeren creëren een sfeervolle setting die zowel jong als oud betovert.

Speciale Evenementen en Shows

Disneyland Parijs organiseert tijdens het Halloween-seizoen verschillende speciale evenementen en shows. Dit omvat parades met een Halloween-thema, waarbij Disney-personages in kostuums verschijnen, evenals unieke shows en performances die alleen tijdens deze periode te zien zijn.

Ontmoetingen met Disney figuren

Halloween is een uitstekende kans om je favoriete Disney-figuren te ontmoeten in hun beste Halloween-outfits. Zeldzame personages maken ook hun opwachting, wat zorgt voor unieke fotomomenten en herinneringen.

Ontdek meer over de ontmoetingen met Disney figuren >

Attracties met een Twist

Sommige attracties krijgen een Halloween-make-over, waardoor je favoriete ritten nog spannender worden. De griezelige sfeer voegt een extra dimensie toe aan de toch al magische ervaring.

Mag Je Verkleed Rondlopen tijdens Halloween?

Tijdens het Halloween-seizoen is het toegestaan en zelfs aangemoedigd om verkleed naar het park te komen, zolang je outfit aan de richtlijnen van het park voldoet. Het is een perfecte gelegenheid om creatief te zijn en deel te nemen aan de feestelijkheden. Echter, er zijn regels om ervoor te zorgen dat iedereen, inclusief de jongste gasten, een plezierige en veilige ervaring heeft.

Meer info over Verkleed naar Disneyland Parijs >

Andere Leuke Seizoenen in Disneyland Parijs

Halloween is slechts een van de vele seizoensgebonden evenementen die Disneyland Parijs gedurende het jaar organiseert. Andere hoogtepunten zijn:

  • Kerst in Disneyland Parijs: Het park wordt omgetoverd tot een winterwonderland, compleet met kerstparades, ontmoetingen met Kerstman, en feestelijke decoraties.
  • Zomer in Disneyland Parijs: Geniet van langere openingstijden, nieuwe shows en warm weer entertainment.

Elk seizoen brengt zijn eigen unieke charme en reeks evenementen mee, waardoor Disneyland Parijs het hele jaar door een ideale bestemming is voor gezinnen, koppels en vrienden.

Plaats een reactie