Zo vind je het goedkoopste Disney hotel

Naar Disneyland Parijs gaan kost wel wat. Zeker als je ook wil overnachten in één van de Disney hotels. Gelukkig is er een manier om de goedkoopste prijzen te vinden waardoor je wel honderden euro’s kunt uitsparen. Ontdek hieronder hoe je dit kunt doen.

Tip: Goedkoop naar Disneyland Parijs

Goedkoopste Disney hotel

In het algemeen kunnen We stellen dat Disney’s Santa Fe en Disney Davy Crockett Ranch de goedkoopste hotels zijn van Disneyland Parijs.

Gebruik de prijzenkalender

Voor elk Disney hotel kan je de prijzenkalender gebruiken. Het is een handige maandkalender waarop je de prijzen voor een overnachting inclusief toegangskaarten voor de 2 parken voor één persoon kunt bekijken. Indien gewenst kan je ook de totaalprijzen gebruiken.

Op die manier kan je zelf eenvoudig kijken wat de goedkoopste data zijn en het goedkoopste Disney hotel (voor jouw periode). Een aanrader!

De prijzenkalender is ook de verwachte drukte kalender

Wil je op voorhand kunnen inschatten hoe druk het zal zijn in het hotel en in de Disney parken, dan geeft de drukte kalender al een goede indicatie. Hoe duurder de prijzen, hoe meer mensen ze verwachten in de parken. Hoe goedkoper de prijzen, hoe rustiger ze het verwachten.

Plaats een reactie