Disneyland Parijs met baby

Een bezoek aan Disneyland Parijs is een droom voor velen, en het avontuur hoeft niet te wachten totdat je kinderen ouder zijn. Integendeel, Disneyland Parijs biedt tal van faciliteiten en diensten die het bezoeken van het park met een baby niet alleen mogelijk, maar ook plezierig maken. Laten we eens kijken hoe geschikt Disneyland Parijs is voor de allerkleinsten en welke faciliteiten er beschikbaar zijn.

Hier overnacht je het best met een baby >

Is Disneyland Parijs Geschikt om met een Baby te Bezoeken?

Ja, absoluut. Disneyland Parijs verwelkomt bezoekers van alle leeftijden, inclusief de jongste gasten. Het park is ontworpen met gezinnen in gedachten, wat betekent dat er veel voorzieningen zijn om je bezoek zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Faciliteiten voor een Baby

  • Baby Care Centra: Gelegen in beide parken, bieden deze centra een rustige plek om je baby te voeden, verschonen of even te laten slapen. Er zijn privévoedingskamers, magnetrons voor het opwarmen van flesjes of potjes, en verkrijgbare benodigdheden zoals luiers en babyvoeding.
  • Kinderwagens: Je kunt je eigen buggy meenemen of er een huren bij de ingang van het park. Dit maakt het gemakkelijk om door het park te navigeren en biedt je baby een comfortabele plek om een dutje te doen.
  • Speciale Wachtrijen: Sommige attracties hebben speciale wachtrijen die ontworpen zijn voor ouders met kinderwagens, zodat je niet in de lange rijen hoeft te staan.

Gebruik de plattegrond van Disneyland om je bezoek voor te bereiden.

Eten Opwarmen in het Park

Ja, je kunt eten opwarmen in het park. De Baby Care Centra zijn uitgerust met magnetrons die gebruikt kunnen worden om babyvoeding of flesjes op te warmen. Daarnaast zijn veel restaurants in het park begripvol en bereid om te helpen met speciale verzoeken van ouders.

Moeten Babies Betalen?

Nee, kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang tot Disneyland Parijs. Dit maakt het extra aantrekkelijk om met jonge kinderen het park te bezoeken.

Kan een Baby Slapen in het Park?

Ja, naast de mogelijkheid om in de kinderwagen te slapen, bieden de Baby Care Centra ook rustige ruimtes waar je baby comfortabel kan slapen. Dit zorgt ervoor dat je de magie van Disneyland kunt blijven ervaren zonder het slaapschema van je baby te verstoren.

Veelgestelde Vragen

1. Zijn er attracties die geschikt zijn voor baby’s? Ja, er zijn verschillende attracties zonder lengterestricties die geschikt zijn voor de hele familie, waaronder “It’s a Small World” en “Pirates of the Caribbean”.

2. Wat moet ik meenemen naar Disneyland als ik met een baby bezoek? Neem basisbenodigdheden mee zoals luiers, vochtige doekjes, een verschoningsmatje, extra kleding, voeding, en natuurlijk je kinderwagen.

3. Kan ik borstvoeding geven in het park? Ja, er zijn privévoedingskamers beschikbaar in de Baby Care Centra, waar je comfortabel en in alle rust borstvoeding kunt geven.

4. Is er een plek waar ik babybenodigdheden kan kopen in Disneyland Parijs? Ja, de Baby Care Centra en diverse winkels in het park verkopen basisbenodigdheden zoals luiers en babyvoeding.

5. Wat als mijn baby ziek wordt in het park? Disneyland Parijs heeft medische centra met gekwalificeerd personeel die klaarstaan om te helpen bij eventuele gezondheidsproblemen.

Een bezoek aan Disneyland Parijs met een baby vraagt wat extra planning, maar dankzij de uitgebreide faciliteiten en diensten van het park is het een avontuur dat je niet wilt missen. Met een beetje voorbereiding kun je samen met je hele gezin genieten van de magie van Disneyland Parijs.

Plaats een reactie