Parade in Disneyland Parijs: Disney Stars on Parade

Eén van de hoogtepunten in Disneyland Parijs zijn de parades. De Disney Stars on Parade is de meest bekeken show van allemaal. Elke avond trekken de bekendste Disney figuren met hun kleurrijke praalwagens door het Disneyland Park. Op de muziek van “Lost in the Magic” kijk je met verwondering naar de Disney figuren die tot leven komen. Een magische ervaring voor jong & oud!

Disney Stars on Parade praktische info

Hoe laat begint de show?
De show gaat elke dag door normaal om 17u30.
We raden je wel aan om dit te controleren in de Disneyland Parijs app zelf op de dag(en) dat jij in Disneyland bent.

Welke route volgt de parade?
De parade begint bij It’s a small world en trekt via het Kasteel via Central Plaza door Main Street USA naar Town Square.

Beste plaats om de show te zien
Enerzijds raden we je op drukkere dagen zeker aan om minstens een 30min op voorhand een plaatsje te zoeken om de parade te kunnen zien. Hoe eerder je bent, hoe groter de kans dat je op de eerste rij kunt kijken.

Onze favoriete plaats om de Stars on Parade parade te kunnen zien is op Town Square. Meer specifiek op het punt dat je recht op Main Street USA kunt kijken. Zo zie je de stoet recht op je afkomen!

Reserveer je plaats om zeker te zijn van goed zicht
Wist je dat je voor één specifieke zone je plaatsen kunt reserveren. Zo ben je zeker dat je plaatsen hebt met goed zicht op de parade. Dit is een betalende optie. De gereserveerde plaatsen bevinden zich aan de rechterkant van het Kasteel van Doornroosje bij de ingang van Fantasyland.

Disney figuren in de Stars on Parade

Welke Disney figuren en praalwagens je zult zien in de Disney’s Star on Parade is afhankelijk van het thema en de dag. Er zijn veel Disney figuren die niet elke dag deelnemen aan de Disney Stars on Parade.

Mogelijke Disney figuren die je zult zien zijn:

  • Mickey & Minnie Mouse (en hun vriendjes Goofy, Donald Duck, …)
  • Peter Pan & Kapitein Haak
  • Toy Story
  • De Disney prinsessen

Geniet hieronder van één van de Disney Stars on Parades